KONYA'DA 6 MEGAWATT

Kullanıcı Oyu: 4 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin değil
 

Konyada faaliyete giren 6 megawatt üretim değerine sahip yenilebilir enerji tesisimizin temel atma töreni.

Konya'da 460  dönüm arazi üzerinde kurulan Türkiye'nin en büyük güneş santrallerinden biri olan Avşar Holding'in enerji sektöründe en son yatırımlarından biri olan güneş santrali.

Avşar Holding Kurduğu güneş enerjisi santraller ile yenilenebilir ve sınırsız enerji kaynağı güneşi karlı bir yatırıma dönüştüren Avşar Holding, toplamda 460 dönüm arazi alanına kurulan Konya faaliyet gösteren Enerji Santrali’nin açılışını 4 Temmuz Salı günü özel bir törenle gerçekleştirdi. Yıllık olarak toplamda 6 Megawatt elektrik üretimi gerçekleştirmesi planlanan güneş enerjisi santralinde toplamda 80.000 güneş enerji paneli kullanıldı.

En yüksek kalitede ve güncel teknolojinin uygulandığı ekipmanların kullanıldığı Konya Enerjisi Santralimiz, uzaktan izleme sistemi adı verilen ve tam otomatik olma özelliği taşıyan “online scada” mimarisine sahip Güneş Enerjisi Santrali olma özelliğini taşıyor.

Rekabetin getirdiği tüm sektörel zorlu şartlara karşı, doğanın bize verdiklerinin değerini biliyoruz.En yüksek katma değeri ülkemize kazandırmak için hiç durmadan çalışıyoruz.